Op zoek naar nieuwbouw bouwen?

nieuwbouw bouwen
 
Sleutel op de deur woningen: de TEAM Construct nieuwbouw catalogus TEAM construct.
Zowel in de stad als op het platteland integreert villa SAMBA zich op natuurlijke wijze in haar omgeving en biedt ze u een doordachte ruimte om met uw familie in te wonen. Prijs: 240.961 € exclusief kosten. IN DE STAD WONEN. Hoe meer men het centrum van steden nadert, hoe duurder en zeldzamer de bouwgronden worden. Men vindt desondanks toch percelen met gevels van 6 tot 7 meter die het bouwen van individuele woningen mogelijk maken. Het BEL-ETAGE type is vaak goed aangepast aan deze percelen. Prijs: 241.532 € exclusief kosten. Traditionele TEAM construct 3-gevelwoning. Prijs: 242.938 € exclusief kosten. In deze versie, is de diepte van het gelijkvloers vergroot teneinde de inplanting van de living en de keuken toe te laten ter hoogte van de tuin.
student.be
Home - Bostoen.
Bouwen op Maat. Een warme thuis voor iedereen! Bouwen op Maat. Mis onze keukenactie niet! Bij aankoop van een nieuwbouwappartement ontvang je een waardebon voor GRATIS keukentoestellen. Ontdek bij welke residenties deze actie geldt en verneem meer op onze actiepagina.
ikkoopuwhuis.be
Is circulair bouwen makkelijker toe te passen bij nieuwbouw dan bij renovatie? circubuild.be.
is circulair bouwen makkelijker toe te passen bij nieuwbouw dan bij renovatie? Is circulair bouwen makkelijker toe te passen bij nieuwbouw dan bij renovatie? Bij een renovatie vragen sommige principes van circulair bouwen extra aandacht, maar zijn andere dan weer makkelijker toe te passen dan in een nieuwproject.
tenerifeonline.be
Nieuwbouw versus bestaand vastgoed: wat is de beste keuze?
Nu bijna alle woongrond in Vlaanderen is volgebouwd, is het voor mensen die graag een nieuw huis/appartementen willen bouwen niet meer zo gemakkelijk als vroeger. Omdat er nog maar zo weinig ruimte over is en omdat de vastgoedprijzen van nieuwbouw snel de hoogte in stijgen, schakelen veel mensen over op bestaand vastgoed.
dehuisopkoper.be
Woningbouw Speybroeck - NIEUWBOUW WONINGEN.
Project in NAZARETH - Oudenaardseheerweg 55 VERKOCHT. Project in ASTENE VERKOCHT. Project in NAZARETH Verkocht. Project in DE PINTE - Bachtenboslaan, Lot 52 VERKOCHT. Project in EKE - Ten Edestraat 16 VERKOCHT. BOUWEN A" LA CARTE." ONZE 10 STERKSTE TROEVEN.
boefferke.be
Woningbouw Lapeirre - Nieuwbouw, renovatie en ecologisch bouwen.
Zowel bij uw nieuwbouw op maat als tijdens uw renovatieproject werken wij met energiezuinige materialen. Niet alleen het milieu heeft baat bij energiebewust bouwen, het is ook interessant voor uw portemonnee. Vanaf 2021 moeten alle woningen trouwens verplicht bijna energieneutraal, volgens het BEN-woningprincipe worden gebouwd.
livinghome.be
Nieuwbouw - Wikipedia.
Nieuwbouw in het centrum van de stad Leusden. Nieuwbouwhuis betrokken: de vlag uit. De term nieuwbouw heeft betrekking op nieuw gebouwde constructies, zoals een nieuw gebouwd huis, straat of wijk. Definitie bewerken brontekst bewerken. Over het algemeen worden bebouwingen daterend van 30 jaar of wat langer na de Tweede Wereldoorlog, als nieuwbouw aangeduid. Een vastomlijnde definitie van nieuwbouw bestaat echter niet. De term is met name ook populair geworden voor snelgebouwde, modern uitziende gebouwen, bedoeld om er zo veel mogelijk mensen in te laten wonen. Gewoonlijk bestaan dit soort woningen uit meerdere etages boven elkaar. De term won aan populariteit na de Eerste Wereldoorlog, toen in groot tempo veel woningen bijgebouwd moesten worden. Hetzelfde fenomeen kwam nog sterker terug na de Tweede Wereldoorlog doordat door bombardementen veel huizen vernietigd waren. Vanaf dat moment, tot in de jaren 60, werd er in hoog tempo een groot aantal nieuwbouwwijken uit de grond gestampt.
leemanskredieten.be
Nieuwbouw woningen Dumobil Villabouw en woonprojecten.
NIEUW IN VERKOOP! NIEUW TE BOUWEN VILLA! In Houthulst bouwt Dumobil 2 villas met vrije keuze van architectuur. Op regelmatige basis organiseren we bezoekmomenten in onze nieuwbouw-kijkwoningen. Bekijk hier de geplande data in 2022. En/of altijd welkom voor een persoonlijk bezoek op afspraak. 60 JAAR DUMOBIL. Een gesprek met Philippe, Raoul en Julien Dubaere. 3 generaties, 1 missie! Lees het verhaal. RENOVATIE EN NIEUWBOUW. Renovatie van een monumentale villa met landhuisallures in Brugge. 5 voordelen van ver bouwen met een totaalaannemer. De woning is precies naar onze wensen geconstrueerd, en zo voelden we ons héél snel thuis.
nieuwbouw bouwen
Nieuwbouw - Guldenbouw.
Ruwbouw water- en winddicht. Wil je dat we een stap verdergaan en jouw droomwoning wind- en waterdicht casco opleveren? Prima, vervolgens sta je zelf in voor de coördinatie van de afwerking. Volledig woonklaar afgewerkt. Zoek je een aannemer die je BEN-woning kant-en-klaar oplevert? Na de ruwbouwwerken coördineren onze projectleiders de verdere afwerking met vertrouwde onderaannemers. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt. Welke bouwformule je ook kiest, jij hebt één vast aanspreekpunt voor een zorgeloos bouwproces. In vijf stappen naar jouw droomwoning. Bij Gulden Bouw mag je rekenen op een persoonlijke begeleiding. Stap voor stap realiseren wij je BEN droomwoning. Laten we kennismaken. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek luisteren we aandachtig naar jouw wensen en verlangens inzake woonstijl, architectuur, wooncomfort en energiezuinigheid. Energiezuinige bouwen BEN vormt onze absolute specialiteit.

Contacteer ons