Op zoek naar nieuwbouw brasschaat?

nieuwbouw brasschaat
 
Afbraak en nieuwbouw of grondige renovatie N-VA Brasschaat.
Dat gaat over elektriciteitswerken en werken aan de ventilatie. In maart gaan we met het schepencollege in conclaaf en zullen we de knoop doorhakken: renovatie of afbraak en nieuwbouw. We gaan eerst ook nog de kostprijs van de verschillende mogelijkheden laten berekenen, zegt schepen van Sport Adinda Van Gerven N-VA. Het stadion is hoe dan ook dringend aan herstel toe. Het is alvast de bedoeling van het gemeentebestuur om het stadion meer multifunctioneel te maken. In het Louis De Winterstadion speelt KFC Brasschaat.
student.be
Aralea Brasschaat Antwerpen nieuwbouw Mathieu Gijbels aannemer Oudsbergen Limburg.
Volgende: Easi bekroond tot Franstalige Onderneming van het Jaar. Op vrijdag 27 september werden op de werf langs de Ploegsebaan in Brasschaat de toekomstplannen van Aralea voorgesteld. Het succes van het maatwerkbedrijf en de indrukwekkende groei van de afgelopen jaren, hadden er toe geleid dat Aralea op de huidige locatie in het park uit zijn voegen dreigde te barsten. Daarom zijn de werkzaamheden gestart aan een moderne nieuwbouw vol innovatieve faciliteiten.
tenerifeonline.be
Bouwkroniek: Nieuwbouw op Campus Coppens in Brasschaat - Het Front - Bedrijventerrein.
Het Front - Bedrijventerrein. Terug naar overzicht 13 november 2019 Bouwkroniek: Nieuwbouw op Campus Coppens in Brasschaat. De nieuwe bedrijvenlocatie Het Front op de Campus Coppens in Brasschaat vormt de ontbrekende schakel in de verdere ontwikkeling van de voormalige militaire basis.
https://www.vastgoed-schatten.be/
Nieuwbouwprojecten te koop in Brasschaat 2930 Zimmo. clock. clock. clock.
Immo te huur in Brasschaat. Appartement te huur in Brasschaat. Huis te huur in Brasschaat. Garage te huur in Brasschaat. Grond te huur in Brasschaat. Bedrijfsvastgoed te huur in Brasschaat. Kot/kamer te huur in Brasschaat. Bekijk ook het aanbod in de regio rond Brasschaat.:
https://www.pattynrenovatie.be/schilderwerken
Villa- en woningbouw Era Domus Herentals.
Deze informatie kan over jou, je voorkeuren of je apparaat gaan en wordt meestal gebruikt om de site te laten werken zoals je dat verwacht. De informatie identificeert je meestal niet direct, maar kan je wel een meer persoonlijke webervaring geven.
dehuisopkoper.be
OVER GRAVO.
Hierna bleef Gravo uitbreiden en in 2013 kocht Gravo een bedrijfsterrein op de LT.Coppens site te Brasschaat waar ze beschikt over 21.000 m grond. Er werd fors geïnvesteerd in het wagen- en machinepark en een nieuwe afdeling, Kathodische Bescherming, werd uit de grond gestampt. Onlangs stopte Inge Groven met haar professionele werkzaamheden en werd de plaats ingenomen door dochter Naomi. Gravo blijft groeien. En we blijven een betrokken aannemer die het belang van persoonlijke service en langdurige relaties vooropstelt met het oog op de toekomst. Hier gaan wij voor. Als betrouwbare partner draagt Gravo bij tot de ontwikkeling van projecten en een duurzame energietoekomst. Eén voor één zorgen onze medewerkers voor kwalitatieve en betaalbare resultaten. We blijven ontwikkelen en werken aan nieuwe technologieën om de generaties na ons een mooie toekomst te bieden. Duurzaam ondernemen blijft hierbij een belangrijk gegeven alsook de veiligheid van onze werknemers en onze omgeving volgens de VCA - eisen. LT-Coppens Ruiterijschool 14. 03 651 39 51. BTW BE 0403 720 433. nieuwbouw en renovatie.
boefferke.be
La Cérisette - Silverline.
De dorpskern van Brasschaat ligt op enkele minuten met de wagen.Openbaar vervoer vind je in de onmiddellijke omgeving. Ook de op- en afrit Sint-Job-In't-Goor' E19 ligt op enkele minuten rijden.De ligging is dus uiterst centraal.Hou je van wandelen en fietsen?
Brasschaat - Bredabaan - LIVE - Antvest.
Brasschaat - Bredabaan. Welcome to BRASSCHAAT. 34 prachtige nieuwbouw appartementen. Pal in het centrum van Brasschaat verrijst een prachig nieuwbouwproject voorzien van alle luxe. Alle appartementen worden volledig afgewerkt naar uw smaak. Een eenslaapkamer- of een terrasappartement of liever een penthouse?
Nieuwbouw Villa Brasschaat Geeroms.
Airco en Warmtepompten. Airco en Warmtepompten. Nieuwbouw Villa Brasschaat. Nieuwbouw Villa Brasschaat. Project: Nieuwbouw villa te 2930 Brasschaat. Totale oppervlakte 110 m. Toegepast systeem: MINI-VRV warmtepomp. inverter systeem koelen en verwarmen en VAM balansventilatie. Airco in Binnenschip. Appartementen te St-Martens Latem.

Contacteer ons