Op zoek naar nieuwbouw coolhaven?

nieuwbouw coolhaven
 
Coolhaven Archieven - Stedenbouw.
Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie. Woningbouw- en utiliteitsbouw. Little C: Een stukje New York, aan de rand van de Rotterdamse binnenstad. Lees het gehele artikel. 28 oktober 2020. Op de kop van de Coolhaven in Rotterdam, tussen het Erasmus MC en de Hogeschool Rotterdam wordt druk gebouwd aan Little C, een bijzonder woon-/werkgebied met 315 lofts en appartementen van 48 tot 296 m, 7.500 m aan werkruimten, een parkeergarage met 246 parkeerplekken en 2.200 m aan overige plint faciliteiten en horeca.
student.be
Huurlofts in Little Coolhaven, Rotterdam.
Waar iemand zijn of haar avontuur stopt, start de jouwe: schrijf je hier in als belangstellende voor een huurwoning in Little C. Zodra er een plekje vrijkomt, ben jij de eerste die op de hoogte gesteld. Aan de Coolhaven in Rotterdam is een uniek project neergestreken: Little C.
tenerifeonline.be
Coolhaven V.O.F. in Zoetermeer Slopen Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
U kunt de gespreksopname ook downloaden voor 299., Na het gesprek ontvangt u een bericht op uw telefoon voor meer informatie. Informatie over Coolhaven V.O.F. Gezamenlijk uit te voeren sloopwerk en nieuwbouw Middelland Zuid / geb driehoek / Coolhaven te Rotterdam.
https://www.vastgoed-schatten.be/
Schaduwwerking nieuwbouw Gedempte Zalmhaven ZALMHAVEN2030.
Schaduwwerking nieuwbouw Gedempte Zalmhaven. Auteur: webmaster 2 maart 2015 1 Reactie. De schaduwwerking van het nieuwbouwproject is enorm, tot ver in Coolhaven strekt de schaduwwerking van het nieuwbouwplan Zalmhaven Urban, Rotterdam van Amvest. Bekijk hier de uitwerking. Evenwel 14 februari 2016 om 17:02.:
dehuisopkoper.be
Informatiebrief 1 - J.P. van Eesteren.
Ondergrondse, besloten parkeer- en bergingsgarage met circa 250 parkeerplaatsen verdeeld over twee etages. Little C krijgt een industriële en stadse architectuurstijl, vergelijkbaar met wijken in wereldsteden als New York en Portland. Verder heeft ieder gebouw zijn eigen uitstraling, wat zorgt voor een uniek beeld aan de Coolhaven.
boefferke.be
Appartementencomplexen: BetonijzerBuigCentrale.
Nieuwe woon- en werkplek op de kop van de Coolhaven.4200 ton Bouwcombinatie Little Coolhaven V.O.F. De Groene Kaap Rotterdam. 450 nieuwbouw huur- en koopwoningen in vier stoere havengebouwen met vijf torens die met elkaar verbonden worden door hoven., De Groene Kaap Rotterdam.
pattynrenovatie.be
INVULFORMULIER-TESTVERSIE.
CD - INTERNET BOUWPROJECTEN OVERZICHT. Project: Coolhaven torens, Rotterdam. Klik HIER voor de overige beschikbare informatie betreffende dit bouwproject. Klik HIER voor informatie over hetzelfdeonderwerp, maar betreffende ndere gedocumenteerde projecten. SELECTIE VAN DE AANNEMER. ERA Bouw is een ontwikkelende bouwer, actief op het gebied van wonen enwerken 80/20. De onderneming streeft er naar het maximale te halen uitontwikkelen en bouwen onder n dak. In de sector wonen is ERA Bouw actief met het ontwikkelen van projecten ineigen beheer, het ontwikkelen van plannen voor derden, de nieuwbouw en hetrenoveren en onderhouden van woningen.
Coolhaven - De Machinist.
Vergaderen Rotterdam: Coolhaven. De Coolhaven zaal is een geschikte, wat kleinere zaal als je wilt vergaderen in Rotterdam. De ruimte is licht, met hoge ramen en bevindt zich op de eerste verdieping aan de voorkant van ons gebouw. Het was vroeger een van de leslokalen van de Machinistenschool.
Huurwoningen Coolhaven, Rotterdam.
1 Huurwoningen Coolhaven, Rotterdam. Prijs per m oplopend. Prijs per m aflopend. 3024 AM Rotterdam Delfshaven. €1.350 per maand. De Coolhaven in Rotterdam. Bekijk alle nieuwe huurwoningen aan de Coolhaven in Rotterdam. Grote plaatsen in Nederland. Grote steden in Zuid-Holland.

Contacteer ons