Op zoek naar nieuwbouw gentbrugge?

nieuwbouw gentbrugge
 
Nieuwbouw te koop in Gentbrugge.
Huis te koop Gentbrugge. Appartement te koop Gentbrugge. Grond te koop Gentbrugge. Garage te koop Gentbrugge. Nieuwbouw te koop Gentbrugge. Huis te huur Gentbrugge. Appartement te huur Gentbrugge. Garage te huur Gentbrugge. Nieuwbouw te huur Gentbrugge. Dewaele Vastgoed met advies.
tenerifeonline.be
KM Architectuur Architectenbureau.
Hierbij zijn lichtinval, functionele indeling, volumetrie, budget en energie-efficiëntie de belangrijkste uitgangspunten. Samenwerken op jouw volgend project? Neem contact op met ons. In 2018 is een nieuwe samenwerking opgestart tussen Ir. Peter Geldof bv en KMArchitectuur bv. Bosakker 5 9050 Gentbrugge.
student.be
Havana - projecten.
nieuwbouw van een rijwoning met fotostudio - Gentbrugge. nieuwbouw van een kantoorgebouw - Destelbergen. nieuwbouw van een hoekwoning voor Sogent - Ledeberg. nieuwbouw van een woningcluster voor Sogent - Ledeberg. Atelier Koen van den Broek. verbouwing van een kunstenaarsatelier - Merksem.
Woonproject Rute Vandenbussche Bouw Aalter.
Voor Revive bouwt Vandenbussche hetwoonproject Rute in Gentbrugge. Dit nieuwbouwproject wordt gebouwd op de grond waar het bedrijfSidaplaxvroeger gevestigd was.Het project bestaat uit twee delen die tevens door twee verschillende architecten werden ontworpen. Het ene gedeelte, ontworpen door CAAN Architecten, omvatten twee meergezinswoningen met telkens 16 wooneenheden en 5 schakelwoningen, ondergrondse parking en binnentuin.Het andere gedeelte, ontworpen door BLAF Architecten, bestaat uit een meergezinswoning met 17 wooneenheden, 1 commerciële ruimte en 19 nieuwbouwwoningen. Ook de tweede fase van dit project werd aan Vandenbussche toegekend. Het ene gedeelte, ontworpen door CAAN Architecten, bestaan uit 10 nieuwbouw rijwoningen en 3 dijkwoningen met private tuin en/of dakterras.
ᐅ Bouwbedrijf Gentbrugge Alle 29 aannemers 2022 op rij!
Uitbouw: een uitbouw vergroot een bestaande ruimte van je woning. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan via het offerteformulier en krijg inzicht in de prijzen voor nieuwbouw, aanbouw of uitbouw. Hoe vind je een goede bouwfirma in Gentbrugge? Als je een klus uitbesteedt aan een bouwfirma in Gentbrugge, dan is het belangrijk dat je vertrouwen hebt in je aannemer.
Wyckaert - Nieuwbouw van energiezuinige woningen en passiefwoningen Den Draad.
Project wonen Nieuwbouw van woningen met ondergrondse parkeergarage en renovatie van woonhuis tot appartementen met commercieel deel Dilbeek. Project wonen Nieuwbouw van appartementen en ondergrondse parking - Residentie Parkhoeve Zwijnaarde. Project wonen Nieuwbouw van appartementen, handelsruimtes en ondergrondse parking Grimbergen.
Immo te koop in Gentbrugge 9050 - 19 panden Realo.
Huis te koop. Dendermondsesteenweg 184, 9000 Gent. 2 weken 3 slaapkamers 1 badkamer 270m 2. Stokerijstraat 45 301, 9000 Gent. 2 weken 2 slaapkamers 98m 2. Appartement te koop. 2 weken 2 slaapkamers 1 badkamer 82m 2. Elke week komen er gemiddeld 2 resultaten bij in je zoekopdracht. We houden je op de hoogte van zodra nieuwe resultaten beschikbaar zijn" class realo-button-primary" button-save-search Houd" me op de hoogte bij nieuwe resultaten. Vind panden te koop in. Vind immokantoren in. Te koop in Gentbrugge. Panden in Gentbrugge. Realo voor professionals. Bewaar zoekopdracht Zoekopdracht bewaard. Recent van de markt. Alle types panden. Bewoonbare oppervlakte m 2. Maakt niet uit. Toon enkel nieuwbouw.
Uw project van A tot Z: nieuwbouw in en rond Gent de Fooz.
Aarzel niet om ons te contacteren. Stuur gerust een e-mail naar info@defooz.com of spring een binnen in ons immobiliënkantoor te Gent. Zoekresulaten nieuwbouw projecten Gent. Van Houtte Park. Van Houtte Park. Van Houtte Park. Van Houtte Park. Van Houtte Park. GENTBRUGGE - 9050.
Tijdslijn AZ Maria Middelares.
De campus breidde in 1982 fors uit met een gebouw voor heelkunde. Door de nieuwbouw creëerde het ziekenhuis een nieuw elan en zette het een razendsnelle technologische evolutie in gang. Op 1 januari 1999 fuseerde AZ Maria Middelares met Sint-Jozef in Gentbrugge, een kliniek die de zusters van de H.

Contacteer ons