Op zoek naar nieuwbouw hoboken?

nieuwbouw hoboken
 
Appartementen Hoboken VDS group.
Momenteel leggen wij de laatste hand aan ons hedendaags residentieel project in Hoboken. Het betreft de nieuwbouw van 30 appartementen 'De' Commanderie'. De appartementen hebben een ruime tuin of terras ter beschikking. Verder werd er een ondergrondse parkeergarage voorzien met fietsenberging.
tenerifeonline.be
LIGGING.
Het station en de natuur- en wandelgebieden De Hobokense Polder en Fort 8 liggen op 1 km afstand en het centrum van Antwerpen vraagt slechts een half uurtje met de tram of per fiets. Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Google. 2660 Hoboken, België.
student.be
Renovatie en nieuwbouw.
FAQ items aan het laden. Als algemeen aannemer zorgen we voor de vakkundige uitvoering en coördinatie van uw nieuwbouw appartement of huis. Bouwbedrijf Verwerft heeft kennis van zaken als het aankomt op het hernieuwen van uw interieur. Wij bieden het volledige gamma van renovatie, afwerking en interieurinrichting aan. Bouwbedrijf Verwerft renoveert ook winkels, retail gebouwen en kantoren. Home Reejeel 2016-12-14T12:31:3901:00.: Renovatie en nieuwbouw met Bouwbedrijf Verwerft. Bouwbedrijf Verwerft is een erkend en geregistreerd aannemersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Het bedrijf omvat een afdeling Ruwbouw en een afdeling Binnenafwerking. Als Algemene Aannemer is Bouwbedrijf Verwerft actief in verschillende domeinen zoals nieuwbouw, renovatie van woningen en appartementen, retail en openbare werken. De ruwbouwwerken worden uitgevoerd door eigen bekwame vaklui. De afwerking wordt verzorgd door kwalitatieve onderaannemers waarmee door de jaren heen een betrouwbare relatie werd opgebouwd. Bouwbedrijf Verwerft coördineert alle werken van begin tot einde en blijft uiteraard ook de eindverantwoordelijke voor het volledige project. Smallandlaan 29 2660 Hoboken - Antwerpen.
vastgoed-schatten.be
ᐅ Bouwbedrijf Hoboken Alle 60 aannemers 2022!
Uitbouw: een uitbouw vergroot een bestaande ruimte van je woning. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan via het offerteformulier en krijg inzicht in de prijzen voor nieuwbouw, aanbouw of uitbouw. Hoe vind je een goede bouwfirma in Hoboken? Als je een klus uitbesteedt aan een bouwfirma in Hoboken, dan is het belangrijk dat je vertrouwen hebt in je aannemer.
Ruime nieuwbouw woning met tuin: bruikbaar als 1 woning of 2 apart bewoonbare delen Samenhuizen VZW.
Prijs afhankelijk van gekozen woonoptie: optie 1 huis met 3 slaapkamers, optie 2 huis met 5 slaapkamers, optie 3 twee aparte wooneenheden. // Energiezuinig: E 52 K25. // Huur parkeerplaats mogelijk aan 40 euro per maand. Ruime woning te huur in Hoboken, Antwerpen. Nieuwbouw gelegen in een rustige buurt.
Duplex appartement ca 98m in nieuwbouwproject Jardin te Hoboken Investr.be.
Dit nieuwbouw duplex appartement ca 98m is gelegen aan de Kloosterstraat 63 te Hoboken, vlakbij het centrum van Hoboken. Het appartement maakt deel uit van het nieuwbouwproject Jardin te Hoboken. Indeling: Verdieping 1: inkomhal woonkamer keuken met eetkamer apart toilet handige berging Verdieping 2: nachthal slaapkamer 1 slaapkamer 2 terras 631m, badkamer Troeven: reeds 81% verkocht gemeenschappelijke parktuin volledig autovrij ondergrondse parkeergarage autostaanplaats verplicht bij aan te kopen vanaf 17.711, 75 euro excl.
AG Vespa Basisschool De Zwaantjes.
AG Vespa bouwt heel wat publieke gebouwen voor de stad Antwerpen: scholen, politiekantoren, kinderdagverblijven, musea, Duurzaamheid en sterke architectuur staan centraal. Basisschool De Zwaantjes in de Krugerstraat in Hoboken heeft nood aan een nieuwe infrastructuur en capaciteitsuitbreiding. Wat gebeurt er? In opdracht van Stedelijk Onderwijs Antwerpen vervangt AG Vespa de huidige één-stroom kleuterschool van bestaande basisschool De Molen door een enkele basisschool voor250 leerlingen. Daardoor kunnen kleuters doorstromen naar de lagere school op dezelfde vestiging. Het huidige gebouw verkeert in slechte staat en wordt afgebroken en vervangen door een nieuwbouw.
LISTED Property Jardin wonen in een oase van g.
Ik wens een schatting. Nieuwbouw woning verkocht. Kloosterstraat, 2660 Hoboken. Kloosterstraat, 2660 Hoboken. Prijs op aanvraag. Bekijk alle foto's' 9. Terug naar aanbod. Jardin wonen in een oase van groen en rust. Jardin situeert zich in een prachtig binnen gebied in het mooie Hoboken.
ZNA Hoge Beuken ZNA.
ZNA Joostens - Woonzorgcentrum. ZNA Nieuwbouw: ZNA Cadix. ZNA Hoge Beuken. ZNA Hoge Beuken. Welkom bij ZNA Hoge Beuken. ZNA Hoge Beuken is een gespecialiseerd ziekenhuis voor geriatrie en revalidatie. Je kan er terecht voorzowel locomotorische onder anderena orthopedische ingrepen als neurologische onder anderena beroerte revalidatie.

Contacteer ons