Op zoek naar nieuwbouw huysackers?

nieuwbouw huysackers
 
Huysackers in Veldhoven W platform.
Huysackers in Veldhoven. Woonbedrijf bouwt 76 huurwoningen in Huysackers, een nieuw woongebied aan de westkant van Veldhoven. Het gaat om 55 woningen en 21 appartementen. Bouwbedrijf BMV is in februari dit jaar gestart met de bouw. Er komen diverse typen woningen voor verschillende doelgroepen.
tenerifeonline.be
Nieuwbouw woning huis bouwkundig en technisch laten ontwerpen door Marhego.
Een huis ontwerpen is zoeken naar wat een opdrachtgever wil en wat hij zoekt in zijn woning. Wij zijn in staat om vorm te geven aan uw wensen met als resultaat een mooi, prettig en comfortabel huis. Wij leveren hierbij een bouwkundig en technisch ontwerp en advies op maat aan. Plan Huysackers, Veldhoven.
pro-mailing.be
ERA Nieuwbouw.
Bekijk hier de ERA Nieuwbouw projecten. Er werden 254 nieuwbouwprojecten gevonden. In een straal van 5 km. In een straal van 10 km. In een straal van 15 km. In een straal van 20 km. In een straal van 25 km. In een straal van 30 km. In een straal van 35 km. In een straal van 40 km. In een straal van 45 km. In een straal van 50 km. Investeren in vastgoed. Amercoeur 21 - Appartements. Rue d'Amercoeur' 21, 4020 Li├Ęge. Knollestraat 18, 8630 Veurne. Kleppestraat NB, 8890 Moorslede. Hoofdstraat 71, 9200 Dendermonde. Investeren in vastgoed. Grote Baan 127, 9120 Beveren. Keukeldam 3, 8790 Waregem. Investeren in vastgoed. Bruggenhoek 30, 9620 Zottegem. Dries 11, 9170 Sint-Gillis-Waas. 4 Appartementen, 1 Kantoor. Investeren in vastgoed. Antwerpsesteenweg 139, 9140 Temse. Investeren in vastgoed. Blijkheerstraat 28, 1755 Gooik. Veertienhoek 1, 9470 Denderleeuw. Beethovenstraat 17, 1800 Vilvoorde. Huidige pagina 1. Volgende pagina Next. Laatste pagina Laatste. Panden te koop. Kopen in het buitenland. Panden te huur. Wij zoeken voor u. Waarom verkopen met ERA? Op zoek naar een makelaar? Inschrijven voor de ERA Open Huizen Dag?
https://www.dehuisopkoper.be/homepage/
Woningbouw Speybroeck - NIEUWBOUW WONINGEN.
Project in NAZARETH - Oudenaardseheerweg 55 VERKOCHT. Project in ASTENE VERKOCHT. Project in NAZARETH Verkocht. Project in DE PINTE - Bachtenboslaan, Lot 52 VERKOCHT. Project in EKE - Ten Edestraat 16 VERKOCHT. BOUWEN A" LA CARTE." ONZE 10 STERKSTE TROEVEN.
ikkoopuwhuis.be
Kennisgeving beschikking ingevolge de Ontgrondingenwet, Gemeente Veldhoven ontgrondingenproject Nieuwbouw Huysackers Zilverbaan in Veldhoven - Provincie Noord-Brabant.
Kennisgeving beschikking ingevolge de Ontgrondingenwet, Gemeente Veldhoven ontgrondingenproject Nieuwbouw Huysackers Zilverbaan in Veldhoven. Kennisgeving beschikking ingevolge de Ontgrondingenwet, Gemeente Veldhoven ontgrondingenproject Nieuwbouw Huysackers Zilverbaan in Veldhoven. Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Veldhoven een aanvraag om een vergunning op grond van de Ontgrondingenwet ontvangen.
boefferke.be
Postcode De Huysacker in Veldhoven - Postcode bij adres.
De leeftijden zijn als volgt verdeeld: 16 is tussen 0 en 14 jaar, 12 is tussen 15 en 24 jaar,25, is tussen 25 en 44 jaar, 32 is tussen 45 en 64 jaar en 15 is 65 jaar of ouder.
student.be
Huysackers, Veldhoven - Woonstichting 'thuis.'
Het plan Huysackers is een nieuwbouwplan en de tweede dorpskern van de wijk Zilverackers in Veldhoven. De woningen zijn gesitueerd in de 1e fase van de uitbreidingswijk in Zilverackers.Deze woningen heeft thuis gekocht van Floreffe B.V. In deelplan Huysackers en komen totaal ongeveer 400 woningen.
Eerste bouwkavels Huysackers Veldhoven in de verkoop Veldhoven ed.nl. Weer. TV-Gids. Eindhovens Dagblad logo. Eindhovens Dagblad logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Play. Play. Play. Play. Play. Eindhovens
Hieronder een selectie van de lezersbrieven die tot donderdag 21 juli binnen kwamen. Veldhoven krijgt met Huysackers eerste aardgasvrije wijk. VELDHOVEN - De nieuwe woonwijk Huysackers tussen Veldhoven en Oerle wordt waarschijnlijk de eerste aardgasvrije wijk in de regio, met zo'n' 400 energieneutrale woningen.
39 eengezinswoningen voor het vrije sector huursegment in Huysackers en aan het Zandven te Veldhoven.
Er is een middelbare school en er zijn plannen voor een basisschool De woningen in Huysackers zijn erg duurzaam en bij normaal gebruik heb je geen energiekosten nul-op-de-meter-woningen. Huysackers omvat 17 nul-op-de-meter-eengezinswoningen 13 rij en 4 hoekwoningen die een woonoppervlakte van 120 tot 135 m hebben.

Contacteer ons