Op zoek naar nieuwbouw ijburg te koop?

nieuwbouw ijburg te koop
 
IJburg Huren, Nieuwbouw, Hotels en restaurants op IJburg Amsterdam.
Huur en koop in Amsterdam. Nieuwbouw in IJburg. Bekijk de laatste nieuwbouw projecten. IJburg en daarbij het Zeeburgerseiland zijn nog steeds in ontwikkeling. In 2002 kwam de eerste bewoner op IJburg en al snel volgde er meer, inmiddels wonen er meer dan 21.000 mensen in IJburg en Zeeburgerseiland in Amsterdam. De woon eilanden krijgen al snel vorm en er worden dan ook veel nieuwbouw projecten gestart. Op IJburg.nl kunt u dagelijks nieuws over Amsterdam, IJburg en het Zeeburgerseiland lezen en de ontwikkelingen online volgen. Bekijk hier alle informatie voor als je een appartement, woning of kamer wilt huren. Er zijn zowel woningen te vinden in de vrije sector als via een van de woningcorporaties.
tenerifeonline.be
Nieuwbouw Diemen 9.074 huizen in 59 regionale projecten verkoop en verhuur.
Bekijk het aanbod. Bekijk het volledige nieuwbouw aanbod op de kaart. Royal Dutch Apartments. 304 Huurwoningen € 1.200,-, tot € 3.410,-., Bajeskwartier - The Robin. vanaf € 410.000,-, v.o.n. Koop 69, Huur 120. 80 Huurwoningen € 1.069,-, tot € 1.069,-.,
dehuisopkoper.be
Nieuwbouw kavel 17 Create IJburg - De Ingenieursgroep BV.
Wie Wij Zijn. Nieuwbouw kavel 17 Create IJburg. Door als particulier zelf een huis te laten bouwen wordt het mogelijk vanaf de eerste lijn op papier tot het laatste schilderij aan de muur alles zelf te beslissen en mee te ontwerpen.
boefferke.be
Eigen Haard woningcorporatie Amsterdam - Eigen Haard.
Sociale huur Vrije sector huur Bedrijfsruimte Parkeerruimte. In jouw wijk. Op Mijn Eigen Haard heb je toegang tot jouw persoonlijke gegevens en kun je jouw huurzaken regelen. Hier helpen wij je zoeken naar een vrije sector woning, tijdelijke woonruimte of een parkeerplaats.
ikkoopuwhuis.be
Huis Kopen in IJburg Emanuels Makelaardij.
Liefhebbers van nieuwbouw en water aficionados worden hier bijzonder goed bediend. Degenen met meer bestedingsruimte hebben hier zelfs de mogelijkheid om hun boten in eigen achtertuin aan te meren - een echte luxe als je bedenkt dat IJburg maar op kleine afstand van de binnenstad ligt.
https://www.leemanskredieten.be/lenen/geld-lenen-bij-leemans/auto-lening/
Kantoor met bedrijfsruimte Steigereiland, Amsterdam IJburg.
Terug naar overzicht projecten. Kantoor met bedrijfsruimte Steigereiland, Amsterdam IJburg. Soort gebouw Bedrijfspand, Kantoor. Oppervlakte 3.600 m. Nieuwbouw kantoor met bedrijfsruimte. Van de 6 beschikbare kavels op Steigereiland IJburg heeft Hercuton er 4 bebouwd. Onze concurrerende prijs, bouwsnelheid en ervaring hebben een grote rol gespeeld bij de keuze voor Hercuton. De volledige buitengevel is uitgevoerd in weervaststaal. De binnenzijde en de constructie zijn uitgevoerd in beton. Het pand is ontworpen door Group A uit Rotterdam. HTN Management bv verzorgde de bouwbegeleiding. De gebouwoppervlakte bedraagt 3.600 m. Jack van den Broek Commercieel Manager. Ook een project in gedachten? Benieuwd wat Hercuton voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist. 088 205 34 00. Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken. Werken bij Hercuton. Medewerkers aan het woord. Stagiair aan het woord. Opslag gevaarlijke stoffen. Sport- en recreatieruimte. Circle of Concrete. Accumulerend vermogen van beton. Conceptmatig bouwen LEGOlisering. Wat is prefab beton? Voordelen prefab beton. Missie en visie. FSC en PEFC keurmerk. Bekijk alle reviews op Tevreden.nl. Prima partner om samen meet te bouwen.
student.be
Buurtinformatie: IJburg Zuid Amsterdam - PUUR Makelaars.
Nieuwbouw Jonge gezinnen Bereikbaarheid Statig. Te doen in de buurt. Relaxen langs de waterkant van het IJmeer. Naar een van de vele activiteiten. Openbare Montessori School. In de directe omgeving. Voorzieningen Restaurants Supermarkten Winkels. Vervoer Bushalte Treinstation. Scholen Basisscholen Middelbare Scholen Hoger Onderwijs. Aanbod Te koop Recent verkocht. Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand. Ik wil graag meer weten over IJburg Zuid.
Run op nieuwbouw in en rond Amsterdam Het Parool. Deel dit artikel. Loading.
Meer dan tweeduizend aanmeldingen voor driehonderd woningen in de Houthavens, tienduizend belangstellenden voor drieduizend huizen in Diemen Zuid: in en om Amsterdam is een ware run op nieuwbouw. Romee Boots 27 september 2015, 800: Woningbouw aan de Haparandaweg in de Houthaven Beeld Peter Elenbaas. Wat nu gebeurt, is gekkigheid, zegt Eric van Oversteeg, verkoopmanager bij Synchroon, een projectontwikkelaar die huizen verkoopt in de Houthavens. Vanaf februari is de markt geëxplodeerd. Voor het Parkblok waren 130 woningen beschikbaar, we hebben 2085 aanmeldingen ontvangen. Een loting moet de gelukkigen aanwijzen. Drie keer zoveel vraag. In HollandPark in Diemen Zuid, een nieuw te bouwen wijk, komen drieduizend woningen beschikbaar. Inmiddels zijn hiervoor ruim tienduizend aanmeldingen ontvangen. Vastgoedontwikkelaar Blauwhoed heeft voor Create IJburg in Oost 750 aanmeldingen ontvangen, terwijl er plek was voor 42.
Amsterdam ijburg - Trovit.
Omschrijving Te Koop op Ijburg Amsterdam: PARKEERPLAATS onder het Sem Presserhof op Haveneiland West. De parkeerplaats in de parkeergarage heef. 30 dagen geleden Jaap.nl. Alexandrine Tinnehof, 8 2993 ce Amsterdam. 2993 ce, Amsterdam, Noord-Holland. Moderne en fraai afgewerkte hoekwoning van circa 135 m gelegen op het meest sfeervolle hofje van IJburg.

Contacteer ons