Op zoek naar nieuwbouw jaren 30?

nieuwbouw jaren 30
 
jaren 30 woning nieuwbouw. greetje0514.
Gebruik de pijltjes omhoog en omlaag om door de resultaten van automatisch aanvullen te navigeren en druk op Enter om een resultaat te selecteren. Gebruikers van een touchscreenapparaat kunnen verkennen met aanraking of veeggebaren. jaren 30 woning nieuwbouw. Vergelijkbare ideeën die nu populair zijn. jaren 30 woning nieuwbouw.
tenerifeonline.be
Pilootproject Zorg: Portiek en eerste nieuwbouw De Korenbloem in gebruik genomen Vlaams Bouwmeester.
Voor beide doelgroepen wordt een specifiek nieuw woongebouw ontworpen, telkens verbonden met één van de twee bestaande villas, waarin nieuwe welzijnsfuncties voor dagactiviteiten worden voorzien. Fase 1: renovatie van Het Portiek en de realisatie van een nieuwbouw. De restauratie en transformatie van de Villa Portiek en het nieuwe aangrenzende woongebouw deelproject A werden ontworpen door Sergison Bates architects. De renovatie van Het Portiek respecteerde het karakter van het gebouw uit de jaren 30 door het behoud van de ruimtelijke indeling, het gebruik van warme materialen en de fijne detaillering.
student.be
Jaren '20' en jaren '30' interieur.
Jaren-30-huizen, authentiek of nieuwbouw, zijn al jaren de populairste op de woningmarkt. Ook Art Nouveau huizen, met name gebouwd eind 19e eeuw, zijn gewild. Voor de inrichting van uw Nouveau huis, uw jaren 20 of jaren 30 huis bent u bij Art Deco Webwinkel aan het juiste adres.
dehuisopkoper.be
Nieuwbouw Jaren 30 woning.
Nieuwbouw Jaren 30 woningen. Nieuwbouw Jaren 30 woningen. In Hardinxveld-Giessendam heeft Muller een 2 onder 1 kap woning met authentieke jaren 30 uitstraling gerealiseerd. De woningen staan op een riant kavel en telt naast het hoofgebouw, een bijgebouw en terrasoverkapping.
boefferke.be
Jaren 30 - Trovit.
Kasteel uit 1729 met oranjerie conciërge. Gelegen in een rustige en groene omgeving, wij presenteren u het kasteel van Walfergem van jaren 1729 in een neoklassieke stijl, gelegen in. 30 dagen geleden engelvoelkers.com. Charmante, instapklare villa met 4 slk op 9a54ca.
ikkoopuwhuis.be
Je bent bijna op de pagina die je zoekt funda.
Daarom moeten we soms verifiëren dat onze bezoekers echte mensen zijn. Plaats je huis op funda. Zoek een NVM makelaar. Vind je verkoopmakelaar. Wat is mijn woning waard? Koop jouw eerste huis. Verkoop je huis. Hoe zoek ik op funda?
Tijmen Bos Architecten Nieuwbouw jaren 30 wonen op de Lichtenberg in Amersfoort.
Echte jaren 30 nieuwbouw op de Lichtenberg in Amersfoort II. Voor wie een mooie locatie zoekt voor een villa in de echte jaren 30 stijl, biedt De Lichtenberg in Amersfoort u prachtige vrije kavels. Er is waarschijnlijk geen andere nieuwbouw locatie in Nederland die zo geschikt voor de architectuur van de jaren 30 als deze.
Nieuwbouw garage in jaren 30 stijl te Overveen - Veldwijk aannemers.
Veldwijk Aannemers bv Spaarneweg 83 2142 EP Cruquius 023 - 532 6400. Nieuwbouw garage in jaren 30 stijl te Overveen. Home Nieuwbouw garage in jaren 30 stijl te Overveen. Nieuwbouw garage in jaren 30 stijl te Overveen. Garage in jaren 30 stijl.
De jaren 30 bouwstijl Huis Bouwen.
Ook zijn de details simplistisch en strak daardoor voor elk budget mogelijk. Verder heeft de bouwstijl alle comfort van moderne nieuwbouw woningen en toch zijn de kenmerken van een jaren 30 woning heel karakteristiek. De combinatie van strakke en vloeiende lijnen, de horizontale goten, de grote geveloverstekken en de warme gevelkleuren typeren de stijl.

Contacteer ons