Op zoek naar nieuwbouw leeuwesteyn?

nieuwbouw leeuwesteyn
 
Leeuwesteyn krijgt betaalbare woningen met circulair karakter - Bouw en Uitvoering. Email. Facebook. Twitter.
Door Gerard Vos in Nieuwbouw 14 september 2020. Tags: Circulair, Houtbouw, Leeuwesteyn, sustainerhomes, Uitgelicht, Utrecht. De gemeente Utrecht heeft gebiedsontwikkelaar AM geselecteerd voor kavel 13a Leeuwesteyn, een nieuwe woonbuurt in Leidsche Rijn, aan de westkant van het Amsterdam-Rijnkanaal. 60 procent van het plan Leeuwesteyn is bestemd voor starters en startende gezinnen.
tenerifeonline.be
Nieuwbouwproject Park Avenue in Utrecht.
De appartementen bieden een zee van ruimte en een unieke kans om extra duurzaam te wonen aan Park Leeuwesteyn. Het nieuwbouwproject wordt een bijzonder grootse oase van rust en ontspanning tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en de binnenstad van Utrecht.
vastgoed-schatten.be
Leeuwesteyn Nieuwbouw Utrecht.
Vrijblijvend inschrijven bij project Leeuwesteyn? Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht. Nieuwbouw in deze gemeente.
boefferke.be
Vogelhof - VORM.
Veel m2 per verdieping dus. Vanzelfsprekend kun je veel van onze huizen nog uitbreiden met bijvoorbeeld een uitbouw van 1,20, meter óf van 2,40, meter. BEST GELEGEN IN LEEUWENSTEYN! Vogelhof komt midden in het groen, aan het toekomstig doorgetrokken park Leeuwesteyn en met uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal.
ikkoopuwhuis.be
Linq Vastgoedontwikkeling Ronduit Utrecht.
Leeuwesteyn - bouwveld 10. Ronduit Utrecht ligt op een unieke plek aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Vlakbij de Daphne Schippersbrug en de Utrechtse binnenstad worden, te midden van groen, 32 royale herenhuizen en 8 appartementen gebouwd. De woningen kenmerken zich door optimale flexibiliteit.
student.be
Lindehof, Utrecht - 40 eengezinswoningen - commerciële ruimte.
Samen met de optimale toegankelijkheid en een slim mobiliteitsplan levert Lindehof een goede bijdrage aan de duurzame verstedelijkingsopgave van de gemeente Utrecht. Lees meer Verberg. FARO wint tender voor entreeblok van Leeuwesteyn. FARO wint tender voor entreeblok van Leeuwesteyn 23/04/2020 FARO wint tender voor entreeblok van Leeuwesteyn.
Leeuwesteyn - DELVA Landscape Architecture Urbanism.
Leeuwesteyn - Utrecht. Leeuwesteyn Utrecht ligt op een unieke plek aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Vlakbij de Daphne Schippersbrug en de Utrechtse binnenstad zullen, te midden van groen, 32 royale herenhuizen en 8 appartementen worden gebouwd. Dit rond eencollectieve groene binnentuin. De woningen kenmerken zich door optimale flexibiliteit.
Binnenwanden worden buitengevels.
In de tijd dat de eerste fase van Hoog Catharijne in Utrecht werd gerealiseerd, rond 1970, werden ook de drie kantoorgebouwen aan het Jaarbeursplein gebouwd. Alle drie kantoren - Sypesteyn, Cranenborch en Leeuwesteyn - zijn acht bouwlagen hoog en worden gekenmerkt door gevels met horizontale raamstroken tussen prefab beton gevelelementen. In totaal gaat het om circa 7500 vierkante meter vloeroppervlak. Het stationsgebied is momenteel één grote bouwput, waarin nieuwbouw en renovatie moeten zorgen voor een compleet nieuw Hoog Catharijne.
Nieuw kindcentrum in de nieuwbouwwijk Leeuwesteyn.
Nieuw kindcentrum in de nieuwbouwwijk Leeuwesteyn. Stichting PCOU ontwikkelt een nieuw Kindcentrum in de nieuwbouwwijk Leeuwesteyn. Het kindcentrum Leeuwesteyn staat voor een brede ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar. Binnen het kindcentrum worden naast onderwijs en kinderopvang, ook sport- en cultuuractiviteiten georganiseerd.

Contacteer ons