Op zoek naar nieuwbouw marslanden?

nieuwbouw marslanden
 
Vergunningen en bekendmakingen in postcodegebied 8013PL - Oozo.nl.
Woensdag 10 augustus 2022. Gemeente Zwolle - reserveren van twee parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische autos - Graham Bellstraat 7. Verkeersbesluit Graham Bellstraat thv nummer 7 - reserveren van twee parkeerplaatsen voor het opl. Zwolle Marsweteringlanden Bedrijventerrein Marslanden-Zuid 8013PL.
tenerifeonline.be
Havezate Es - Hardenberg. foto-media. icon-ov. icon-scholen. icon-winkels. icon-medisch.
De wijk Marslanden in Hardenberg wordt verder uitgebreid met woongebied Havezate Es. In dit woongebied ter hoogte van het buurtschap Collendoorn is plek voor ongeveer 90 vrijstaande woningen. De kavels zijn zeer ruim en liggen in een landelijke omgeving. Ligging Havezate Es te Collendoorn.
vastgoed-schatten.be
IS HET IDEALE GEMAK VAN NIEUWBOUW 6 EENGEZINSWONINGEN MARSLANDEN TE HARDENBERG TYPE REESTDAL - PDF Gratis download.
IS HET IDEALE GEMAK VAN NIEUWBOUW 6 EENGEZINSWONINGEN MARSLANDEN TE HARDENBERG TYPE REESTDAL. RT IS HET IDEALE GEMAK VAN NIEUWBOUW 6 EENGEZINSWONINGEN MARSLANDEN TE HARDENBERG TYPE REESTDAL De omgeving Wandelen door ongeschonden natuur en ondertussen genieten van een heerlijke pizza met het hele.
boefferke.be
Kerstverlichting rondom huis in de Marslanden - Hardenberg Media.
Uit de Regio. Uit de Regio. Kerstverlichting rondom huis in de Marslanden. Kerstverlichting rondom huis in de Marslanden. Hardenberg Uit de Regio. MISSCHIEN VINDT U DIT OOK INTERESSANT. Michelle 50 jaar. april 6, 2017 0. Wintermarkt en kerstkoren in Hardenberg.
student.be
M2 Bouw Dedemsvaart Portfolio.
Nieuwbouw dubbele woning. Project: Nieuwbouw 21 kap woningLocatie: Hardenberg Marslanden Bouwjaar: 2018/2019Architect: BouwtektuurKenmerken: Kunststof kozijnen, kunststof overstekken, keramische dakpannen, zonnepanelen, etc. Project: Verbouw/nieuwbouw bungalow naar moderne woningLocatie: OmmenBouwjaar: 2018Architect: Bekhuis KleinjanKenmerken: Totale metamorfose van deze bungalow. Project: Nieuwbouw moderne woningLocatie: Dedemsvaart Parcours Bouwjaar: 2018Architect: Dedem architectuurKenmerken: Energie neutraal, aluminium kozijnen met tripple beglazing, gevelstucwerk, houten gevelbekleding, etc.
BAS Autowas bouwt in Zwolle 3000 m2 grote mega carwash Pompshop.
BAS Autowas bouwt in de Zwolse wijk De Marslanden een 3000 vierkante meter grote mega carwash. Aan de Wilhelm Röntgenstraat verrijst een waspaleis met twee kettingwasstraten van elk 56 meter lengte, een interieurreinigingsbaan, zeven wasboxen en een overdekte stofzuighal. BAS Autowas eigenaar Maarten van Boven heeft voor de mega carwash niet voor de gemakkelijkste weg gekozen. Het nieuwe autowaspaleis, waaraan al maanden wordt gewerkt, wordt over de huidige vestiging aan de Wilhelm Röntgenstraat heen gebouwd. Dit maakt het mogelijk om tijdens de nieuwbouw de bestaande wasstraat op deze plek te kunnen blijven gebruiken.
Leef wel, ongekend flexibel - Ter Steege Bouw Vastgoed.
Niet de techniek, maar de leefstijlen zie Leefwel-Concepten van onze kopers zijn het uitgangspunt van deze ontwikkeling. Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg realiseert 16 woningen in de nieuwe wijk De Cirkel Marslanden in Hardenberg. Een goede woning heeft twee kwaliteiten: tevreden bewoners én een optimaal rendement.
Nieuwbouw 34 woningen te Hardenberg - Paas totaalafbouw.
Nieuwbouw 34 woningen te Hardenberg. In opdracht van Ten Brinke bouw verzorgt Paas Totaalafbouw de binnenafbouw van 34 woningen gelegen in de woonwijk Marslanden te Hardenberg. De woonwijk Marslanden is een ruim opgezette woonwijk. In de omgeving van deze veelzijdige wijk is veel groen en water te vinden.
Kavels gebied Havezate Es in Marslanden begin 2021 in de verkoop GS-Media.
Home Overige Kavels gebied Havezate Es in Marslanden begin 2021 in de verkoop. Kavels gebied Havezate Es in Marslanden begin 2021 in de verkoop. Het plan voor de bouw van circa 90 vrijstaande woningen op ruime kavels in gebied Havezate Es in de wijk Marslanden is verder uitgewerkt.

Contacteer ons