Op zoek naar nieuwbouw melsele?

nieuwbouw melsele
 
Nieuwbouw - Inter-Fast.
- view -. ORO Projects BVBA. - view -. - view -. - view -. - view -. Kyss-Projects Residentie Esmée. - view -. Schaarbeekstraat 40, 9120 Melsele 03/250.11.80 info@interfast.be BE 0633.647.154 Volg ons op Facebook - Instagram Algemene voorwaarden.
tenerifeonline.be
Project Melsele Vastgoed te koop Tema Vastgoed.
Adres Gaverlandstraat 173 9120 Melsele. Het project GAVERLAND is opgebouwd uit 2 stijlvolle halfopen en 12 gesloten eengezinswoningen die langs de Laurierstraat via een voortuin toegankelijk zijn. De 14 woningen worden verkocht vanaf 360 000€ exclusief kosten en hebben elk hun eigen identiteit dankzij slimme variaties in gebruikte materialen, in-en uitspringende gevels en verschillende hoogtes van daken.
vastgoed-schatten.be
Immo te koop of te huur in Melsele 9120 - 4 panden Realo.
Melsele - Dorp-Zuid. Vendoorn - Ponjaart. Panden in Melsele. Beekmolen - Es. Melsele - Dorp-Zuid. Vendoorn - Ponjaart. Realo voor professionals. Bewaar zoekopdracht Zoekopdracht bewaard. Recent van de markt. Alle types panden. Bewoonbare oppervlakte m 2. Maakt niet uit. Toon enkel nieuwbouw.
http://www.boefferke.be/
Nieuws VDS group.
indrukwekkende lijst projecten, gerealiseerd in uiteenlopende disciplines; van kantoren en residentiële projecten tot industriële gebouwen, renovaties en passiefbouw. Hieronder vind je het belangrijkste nieuws over deze projecten maar ook over de evoluties die ons bedrijf doormaakt. Residentie Jade te Melsele. Nieuwbouw van 18 appartementen te Melsele.
student.be
Home www.dakwerkenclaes.be. Home www.dakwerkenclaes.be.
Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen, renoveren van uw oude dak dat weer voor vele jaren nieuw is, alsook het dak van uw nieuwbouw woning. Wij danken u alvast voor uw interesse en uw bezoek. Een project uitvoeren op een degelijke wijze is reeds in de ontwerpfase belangrijk. Een degelijk ontwerp is een ontwerp dat rekening houdt met de wensen van jong en oud. Een tweede belangrijke pijler van mijn projecten is duurzaamheid. Zo staat het gebruik van duurzame materialen die weinig onderhoud vergen. Als dakwerker streef ik een efficiënte werkwijze na. Dit houdt in dat ik niet enkel kijk naar wat u wenst, maar ook rekening houd met hoe wij tot dit punt geraken. BVBA Dakwerken Claes. Kleine Beekmolenstraat 2, 9120 MELSELE.
Nieuwbouw Wielsbeke - D.N.S. Totaalprojecten.
Bouwen op maat. NIEUWBOUW - WIELSBEKE. HOOGWAARDIGE DUURZAME MET EEN FOCUS OP ZWART WITTE ELEMENTEN. De droom van onze klant was het hebben van een strakke, moderne woning met een industriële uitstraling. Het resultaat mag gezien worden. Zwarte elementen gecombineerd met een zwart gepolierde betonvloer zorgde voor deze uitstraling.
Businesspark 16 Melsele - POLO Architects.
Zoeken Matthias Vanhoutteghem. Businesspark 16 Melsele. Nieuwbouw polyvalente bedrijfsruimtes, loodsen kantoren. De site bevindt zich op een braakliggend perceel nabij de E-17. Het betreft een zogenaamd imago-perceel, waarbij het de uitdrukkelijke bedoeling is om een gebouw te ontwikkelen dat een imagoversterkend karakter biedt aan de omgeving.
WZC Briels - M4 architecten en ingenieurs.
Op het gelijkvloers bevindt zich naast de algemene inkom ook een ruime polyvalente zaal met bijhorigheden. Het kasteeltje werd grondig gerenoveerd en gekoppeld aan het woonzorgcentrum. Het kreeg tevens een herbestemming met kantoren en personeelsruimtes. De drie verpleegafdelingen, verspreid over drie bouwlagen, zijn gekenmerkt door een individueel kleurpalet. Nieuwbouw met 95 bedden. Kerkplein 8, 9120 Melsele.
Elektricien Melsele - Elektriciteitswerken - Elektrische installaties.
Hier vindt u alle Elektriciens in de buurt van Melsele op een rijtje. Javascript is uitgeschakeld. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken. Als u een nieuwe zoekopdracht wilt starten zonder javascript aan te zetten, moet u eerst terug naar de homepage. Kies een vakgebied. Signalisatie en borden. Dossier opmaken voor keuring elektriciteit. Bereid samen te werken met Doe-het-zelvers. Algemene elektriciteitswerken: Al meer dan 15 jaar ervaring in: Renovatie Nieuwbouw Verlichting Parlo- en videofonie Keuringsklaar maken.

Contacteer ons