Op zoek naar nieuwbouw bedrijfsunits?

nieuwbouw bedrijfsunits
 
Nieuwbouw bedrijfsunits te koop in Businesspark De Kloostertuin. Home AD.nl. Weer. TV-Gids. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Menu. Sluit. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Volledig scherm. Volledig scherm. AD logo. Facebook. Quote.
Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht B.V. Nieuwbouw bedrijfsunits te koop in Businesspark De Kloostertuin op bedrijvenpark Het Klooster te Nieuwegein. 16 bedrijfsunits met 32 parkeerplaatsen op eigen terrein. De bedrijfsunits variëren in grootte tussen de 89 m en 206 m bvo. Koopsommen vanaf € 102.450,00, v.o.n.
http://www.tenerifeonline.be/wonenkopen.html
Nieuwbouw bedrijfsunits Interhof" - Comfort Techniek TVB B.V.
Nieuwbouw bedrijfsunits Interhof. Interhof te Moordrecht. Het aanbrengen van de totale elektrotechnische installatie in 23 hoogwaardige bedrijfsunits variërend van 174 m 2 tot 373 m 2 aan de Grote Esch te Moordrecht. Wat onze klanten zeggen. Comfort Techniek TVB B.V.
student.be
Nouwens Register Makelaardij.
BTW Multifunctioneel bedrijfspand met buitenruimte. Vooraankondiging start verkoop 80 bedrijfsunits te Lelystad. 30 April 2020 2020-05-04T13:00:4002:00.: Op korte termijn starten wij met de verkoop van 80 nieuwbouw bedrijfsunits op bedrijventerrein Noordersluis te Lelystad. Verkocht Vaartweg 81L te Lelystad. 30 April 2020 2020-04-30T14:58:5002:00.:
pattynrenovatie.be
KMO-unit te Bosstraat 52 - 3560 LUMMEN Limburgs Vastgoed.
HET LAAR 26 BEDRIJVENPARK LUMMEN. Nieuwbouw bedrijfsunits vanaf € 156.725 zeer goed gelegen aan de afrit nr. 26 te Lummen op enkele minunten van de verkeerswisselaar Het Klaverblad E313-E314. Bedrijventerrein Het Laar26 betreft een herontwikkeling van de vroegere site Mobis Neovia tot een bedrijvenpark voor zowel grote als kleine ondernemingen en is gelegen vlakbij de afrit 26 E314 en het centrum van Lummen.
boefferke.be
Ontwikkeling C. Hoogvliet zn b.v.
heeft aan de Robijn in Dordrecht nieuwbouw bedrijfsunits in ontwikkeling. Deze ontwikkeling is in samenwerking met Van Nes Vastgoed. De bedrijfsunits worden ontwikkeld voor zowel huur als koop. Al meer dan 90 jaar is Hoogvliet een vaste en bekende aannemer in Zuid Holland.
Aanbod bedrijfsruimte Opslagruimte huren Aanbod kantoorruimte Winkelruimte verhuur - Teunissen Berendse.
Secretaris verhoefweg 19e 2671 HT Naaldwijk. Kop van Noord. Te Huur bedrijfsruimte ca. 375 m bedrijfsruimte te huur in Den Hoorn. Te huur: kantoorruimte 98 m aan de Lindtsedijk in Zwijndrecht. 98 m kantoorruimte met 4 eigen parkeerplaatsen. Te huur: Nieuwbouw garageboxen en bedrijfsunits in hartje De Lier.
Nieuwbouw bedrijfsunits gestart.
Nieuwbouw bedrijfsunits gestart. Deze week is er een start gemaakt met de bebouwing van het braakliggende terrein aan de Vennestraat. Het terrein ligt tegenover De Zwart - facilitaire diensten en gaat Trade park Vennestraat heten. totaal worden er 57 bedrijfspanden gerealiseerd.
Twins Investments, groot aanbod in bedrijfspanden.
Nieuwbouw van 36 bedrijfsunits op bedrijventerrein De Poel II. Het nieuwbouwproject op Bedrijventerrein De Poel II te Goes, op de hoek van de Nansenbaan met de Smithweg, biedt onderdak aan 36 bedrijfsunits, verdeeld over 2 gebouwen, met een begane grond vloero.
Nieuwbouw bedrijfsloodsen Gasim Gent afgerond De Voordenkers Mathieu Gijbels.
13 juni 17. Home Nieuws evenementen Oplevering nieuwe bedrijfsunits in Gent met knipoog naar haven. Volgende: Startschot bouwwerken Pall Hoegaarden. Deze maand werd de bouw van 7 aaneensluitende loodsen afgerond op de Wiedauwkaai in Gent. Gasim NV liet deze units bouwen om te verhuren aan startende ondernemers.

Contacteer ons