Op zoek naar nieuwbouw kerk en zanen?

nieuwbouw kerk en zanen
 
Nieuwbouw 5 woningen 4 appartementen GDR-ArchitectenGDR-Architecten.
Aan de zijde van de Molenbeek beschikt elke woning over een terras, dat zich bovenop de vertande keermuur bevindt. Hierdoor geniet het niet alleen van uitzicht op de kerk en de Pastorieberg, maar ligt het eveneens hoog genoeg om beschermd te worden tegen inkijk door wandelaars langs de Molenbeek. De in de omgeving talrijk aanwezige bijgebouwen keren in een meer gestructureerde vorm terug en dragen bij tot de binding met het terrein. Aan westzijde verzorgen de uitbouwen aan de woningen de geleiding van het woonerf naar de woningen toe. In deze uitbouwen worden telkens buitenberging en inkomhal georganiseerd. Aan oostzijde spelen de uitbouwen van de keukens bij de woningen mee met de vertanding van de keermuur, terwijl ze de terrassen beschermen tegen onderlinge inkijk. Tussen de woningen en de tuintjes van de appartementen bevinden zich een aantal gemeenschappelijke dienstlokalen. De ontsluiting hiervan gebeurt via een wegeltje, dat aansluit op het woonerf en de appartementen. Er word geopteerd voor een sober materiaalgebruik. De hoofdvolumes worden opgetrokken in een streekgebonden gevelsteen, gecombineerd met betonsteen voor de sokkel en keermuur. Referentie GDR-architecten: MHBALE01. Nieuwbouw 16 appartementen Venusstraat, Mariakerke.
tenerifeonline.be
LEntrée Alphen aan den Rijn - LENGKEEK architecten en ingenieurs bv.
Het sculpturale gebouw is gelegen op de kop van de groene zone langs de Aziëlaan en markeert de zuidelijke entree naar de wijk Kerk en Zanen. De appartementen in het gebouw kennen een grote woonkwaliteit door de royale woonkamers, ruime balkons en de zuidwestelijke oriëntatie op de zon.
boefferke.be
Premies voor nieuwbouw Vlaanderen.be.
U bevindt zich op: Premies voor nieuwbouw. Premies en belastingvoordelen. Premies voor nieuwbouw. Bent u van plan om een nieuwe woning te bouwen? Een nieuwbouwpremie bestaat niet, maar wie een extra inspanning levert om energiezuinig te bouwen, kan daarvoor beloond worden.
ikkoopuwhuis.be
Van der Werf-Partners.
Woningen Kantoren Bedrijfsgebouwen Onderwijs en Zorg Horeca Overig. Nieuwbouw woonwagencentrum Wagenburg. Kerk en Zanen Alphen aan den Rijn. Opdrachtgever gemeente Alphen aan den Rijn. Advies- en constructiebureau. Van der Werf - Partners. 2404 HN Alphen aan den Rijn. 0172 - 433256.
pro-mailing.be
Nieuwbouw Alphen aan den Rijn ZUYD.
Een riante nieuwbouwwoning, dicht bij het groen, in de gezellige wijk Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn en vlak bij de uitvalsweg N11; dát is wonen in Zuyd. Heb je vragen? Neem dan contact op. Alphen aan den Rijn. is een ontwikkeling van Synchroon. Synchroon 2021 Gerealiseerd door yoreM. Voordelen van Nieuwbouw.
dehuisopkoper.be
47 woningen, Kerk en Zanen, Alphen a/d Rijn. vanaf 00. bruto oppervlakte 102 m. v.o.n. prijs incl grond. bruto oppervlakte 108 m - PDF Gratis download.
voor meer informatie kijk op onze website. 12 tussenwoning beganegrond tussenwoning 1e verdieping tussenwoning 2e verdieping hoekwoning beganegrond hoekwoning 1e verdieping hoekwoning 2e verdieping extra slaapkamer dakkapel achteruitbouw 3000 zij-uitbouw 8600. 47 woningen, Kerk en Zanen, Alphen a/d Rijn vanaf 147.500,00, voorgevel In 2011 opgeleverd.
student.be
Nieuwbouwproject Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn Woningen.
Alphen aan den Rijn. Nieuwbouw keuze: Home Huur Zuid-Holland Alphen aan den Rijn. Terug naar overzicht. Het project in de wijk Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn bestaat uit 27 goedkope huurwoningen 4-kamerwoningen en 34 middeldure huurwoningen 5-kamerwoningen.
BAM Woningbouw en bewoners vieren oplevering Kruidengaerde in Alphen aan den Rijn met eerste Dit is mijn Thuis-warming Koninklijke BAM Groep Royal BAM Group.
Het project, een eigen ontwikkeling van BAM, bestaat uit 28 ruime BAM Wooncollectie eengezinswoningen in Oudhollandse architectuur. De Kruidengaerde is gelegen in de wijk Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn. Vanaf de aankoopfase tot en met de oplevering van de woningen werden de toekomstige bewoners persoonlijk geïnformeerd en geïnspireerd door hun Woonadviseur en via een online platform Dit is mijn Thuis, een initiatief van BAM Woningbouw.
Je bent bijna op de pagina die je zoekt funda.
Je bent bijna op de pagina die je zoekt. We houden ons platform graag veilig en spamvrij. Daarom moeten we soms verifiëren dat onze bezoekers echte mensen zijn. Plaats je huis op funda. Zoek een NVM makelaar. Vind je verkoopmakelaar.

Contacteer ons