Op zoek naar nieuwbouw kop van zuid?

nieuwbouw kop van zuid
 
Parkstad moet Rotterdam-Zuid verbinden - Gebiedsontwikkeling.nu.
Met Parkstad willen we namelijk de verbinding vormen tussen de Afrikaanderwijk en de Kop van Zuid. De Afrikaanderwijk bestaat voor 90 procent uit sociale huur. We willen meer mogelijkheden creëren voor de segmenten duur en middenduur, maar wel variatie blijven bieden. De multiculturele Afrikaandermarkt bijvoorbeeld is een van de populairste markten van Rotterdam. Zon plek is juist ook een trekpleister voor nieuwe bewoners. Om 'oud' zuid en 'nieuw' zuid te verbinden, is de aanleg van infrastructuur cruciaal, weet de gemeente. In 2014 zijn we bijvoorbeeld gestart met de aanleg van de Paul Krugerlaan: een doorgaande weg die langs de Afrikaandermarkt en het nieuw te ontwikkelen gebied aansluit op de Laan op Zuid, legt de projectmanager uit. Door deze verhoogd aan te leggen, konden we een verbinding maken over de dijk heen. Verder gaan we op strategische plekken tussen oudbouw en nieuwbouw een aantal extra parkjes aanleggen, die fungeren als herkenningspunt en ontmoetingsplek.
tenerifeonline.be
Zo ziet Zuid er in 2030 uit - Riva Rentals Rotterdam.
Verder op zuid. De omvang van zuid is enorm. Dus ook op andere plekken zijn plannen. Zoals het Hefkwartier. Tussen twee stadsiconen - De Hef en De Brug het hoofdkantoor van Unilever - ligt nieuwbouwproject Hefkwartier. Dit intieme wijkje krijgt bijna 300 nieuwbouw huizen.
boefferke.be
Nieuwbouw Rotterdam projectoverzicht.
Nieuwbouw Rotterdam Nieuwbouw Rotterdam. OK Annuleren Herstellen. OK Annuleren Herstellen. Volledig aanbod Koopwoningen Huurwoningen. 0 - 150000 m 2 Wijzig. 0 - 1410 m 2 Wijzig. Aktueel aanbod Toekomstig aanbod. Tussenwoning Rijwoning Hoekwoning 2-onder-1-kap Geschakeld Vrijstaand Patio Bungalow Vrije kavel Appartement Penthouse Maisonnette Eengezinswoning Herenhuis Overig. Prijs, laag naar hoog. Prijs, hoog naar laag. Filter Kaartweergave Sortering.: Alfabetisch A-Z Prijs oplopend Prijs aflopend Laatste wijziging. 56 regionale projecten waarvan 26 in Rotterdam. Rotterdam - Tree House - Koopappartementen. vanaf € 325.000,-, v.o.n. 50-220 m 2. Hefkwartier fase X. Rotterdam Hefkwartier Feijenoord Kop van Zuid. € 364.500,-, tot € 1.115.000,-, v.o.n. Beschikbaar aanbod: 6. 65-157 m 2. Rotterdam Delfshaven Schiemond.
ikkoopuwhuis.be
Wonen in Rotterdam Jouw gids voor je huizenjacht in Rotterdam. Wonen op Kop van Zuid Start je zoektocht op Wonen in Rotterdam.
Veelgestelde vragen Wijken op de kaart Contact. Kopen Nieuwbouw Kopen Bestaande bouw Huur Nieuwbouw Huur Bestaande bouw Zelfbouwkavels Rotterdam Sociale Huur. Veelgestelde vragen Wijken op de kaart Contact. Mis niets over wonen in Rotterdam. Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang het verse nieuwbouwaanbod en interessante artikelen over wonen in Rotterdam. Selecteer hier jouw aanhef. Hierbij ga ik akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen en op de hoogte gehouden te worden door woneninrotterdam.nl. Bedankt voor je interesse! Je aanmelding op onze nieuwsbrief is gelukt! Je kunt deze pop-up nu sluiten. Er is iets misgegaan. Probleer het later opnieuw. CS-kwartier Stadsdriehoek Cool Oude Westen Dijkzigt Nieuwe Werk Scheepvaartkwartier. Oude Noorden Liskwartier Bergpolder Agniesebuurt Provenierswijk Blijdorp Blijdorpse Polder. Nieuw-Crooswijk Oud-Crooswijk Rubroek Kralingse Bos Kralingen-West Kralingen-Oost Struisenburg De Esch. Kralingse Veer 's-Gravenland' Prinsenland Het Lage Land Oosterflank Ommoord Zevenkamp Nesselande. Oud-IJsselmonde Beverwaard Groot-IJsselmonde Lombardijen. Noordereiland Kop van Zuid Kop van Zuid-Entrepot Feijenoord Katendrecht Afrikaanderwijk Hillesluis Bloemhof Vreewijk.
student.be
Welkom bij WoningNet, u kunt op dit moment 25 woningen bekijken.
U kunt uw verborgen woningen hier per stuk aanpassen, of u kunt ze allemaal tegelijk weer zichtbaar maken met de onderstaande knop. U heeft op dit moment geen verborgen woningen. U kunt woningen verbergen door op de actieknop bij de advertentie op verberg" woning" te klikken. Op een mobiel apparaat kunt u de woning verbergen door deze van rechts naar links te swipen.
Woonwijk Putten-zuid komt een stap dichterbij Putten destentor.nl. Weer. TV-Gids. DeStentor logo. DeStentor logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Play. Play. Play. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijl
Kop van Overijssel. Op de geel gearceerde percelen grond heeft de gemeente Putten voorkeursrecht vastgelegd. Rechtsonder de Van Geenstraat, links de Hooiweg gemeente Putten. Woonwijk Putten-zuid komt een stap dichterbij. De nieuwbouw van een woonwijk in Putten-zuid is een concrete stap dichterbij gekomen.
Hoge torens, drijvende parken en een stadsstrand: zo ziet de Rijnhaven er straks uit - indebuurt Rotterdam.
Tussen de Posthumalaan, het verlengde van de Erasmusbrug, en het water van de Rijnhaven komen hoge torens met appartementen, studios en lofts, maar ook kantoren, hotels, winkels en andere voorzieningen. Een van de projecten is Bay House. De hoogbouw is een verlengde van de ontwikkelingen die al op de Kop van Zuid en Katendrecht plaatsvinden.
Woongebouw Cité.
Prachtig wonen op de Kop van Zuid in een ruim en modern woongebouw; in Cité kan het. Studenten huren hier een appartement of studio, voor doorverhuizers zijn er appartementen. Meer over Cité. Na een drukke dag werken of studeren kom je lekker tot rust in je huisje met een schitterend uitzicht over de stad. Ga je er liever op uit? Hotel New York, filmhuis LantarenVenster en de Cruise Terminal zijn op 5 minuten fietsen. In 3 minuten loop je naar metrohaltes Wilhelminaplein en Rijnhaven. Geef je een keer een feestje thuis? Dan huur je de feestzaal in het gebouw af, mét bar en geluidsinstallatie.
Overhoeks: woningen op maat, aan en bij de Laan op Zuid - Woonbeurs Rotterdam.
Overhoeks gaat op dezelfde manier ontwikkeld worden. Dit samenbouwproject krijgt 24 grote appartementen, een bedrijfsruimte en twee blokjes van vier brede gezinshuizen. De appartementen en de bedrijfsruimte komen aan de Paul Krugerstraat, de gezinshuizen aan de Laan op Zuid en de Hilledijk.

Contacteer ons